Ik heb zo tegen deze dag opgekeken.. een dreumes!

Beste lezers,

Je raadt het al.. vandaag is mijn lieve baby 1 jaar oud geworden! Ik heb me er weken, wat zeg ik, maanden tegen proberen te verzetten maar ik moet er toch echt aan geloven.. mijn baby is “baby-af”!

Dit is lastig, ik noem mijn hond van 3 jaar oud ook nog steeds puppy dus mijn dochter zal ik ook wel tot haar 16e mijn baby noemen!

Het begon zo’n 3 maanden terug, ik kreeg een blad thuis gestuurd met ‘HOERA! je kind is bijna 1′.. excuse yooouuuu! Bijna 1??? Echt niet! Nog lang niet! Ik heb zo het blad weg gegooid, niet eens de eerste bladzijde omgeslagen.. hier ging ik dus echt nog niet aan geloven!

Langzamer hand kwam daar het besef dat het toch echt waar is, mijn baby zou dit jaar 1 worden! En ik moest alles gaan regelen hiervoor.. dus de kniert die ik ben heb ik heerlijk zitten struinen op AliExpress naar betaalbare versieringen, alle lekkere recepten op internet ben ik gaan opslaan en zo begon het voorbereiden, bah!

En verjaardagscadeau?! Wat geef je een kind van 1 als verjaardagscadeau? Ik heb haar nog nooit horen klagen of zeuren dat ze iets wilde hebben, dus daar heb ik niks aan! Schoentjes? Is zo tijdelijk! Kleren? Zelfde probleem! Kleinigheidje? Vind ik afgezaagd! Oké wat dan wel? Waar zie ik haar graag mee spelen bij andere mensen? Waar word ze gelukkig van? Gelukkig ben ik een oplettende moeder (haha!) maar goed mijn dochter word gelukkig van de schommel! Ze blijft lachen, wilt er lang in zitten dikke prima dus! dus deze heeft zij gekregen! (Het stond trouwens wel al op de planning om de schommel te kopen, het stoeltje dan!)
En ik wilde heel graag een ballenbak, zo’n ronde.. je heb hem vast wel eens gezien! Ik wilde hem alleen al omdat ik denk dat hij echt heel leuk gaat staan in haar kamer dussss die moest er komen! Dat zijn haar verjaardagscadeau’s van ons! IMG_8487IMG_8489

En wat moet ze aan? Ik vond het vroeger zelf super leuk als ik iets nieuws aan had op mijn verjaardag dus dit gun ik mijn dochter ook! Ik had de meest overdreven jurken uitgekozen, lekker over de top! Maar uiteindelijk (ook via AliExpress) een wat beschaafdere jurk gekozen, maar toen ik deze binnen kreeg vond ik hem nog wel wat aan de grote kant, dus ik had bij zara ‘reserve’ kleding besteld, de muts die ik ben was ik uiteindelijk toch slim genoeg om de jurk te passen, deze paste gewoon! Dus het setje van zara kon terug, zo ben ik dan ook wel weer! Het is al duur genoeg die verjaardag! IMG_8464

En taart? Wat voor een taart! En Hema taart? (Wat trouwens mijn lievelings is!!!) of een bij de bakker vandaan? Ik heb via Facebook iemand gevonden die een taart voor ons wilde maken, ik had een oproep geplaatst en kreeg iets van 50!!!!! Berichten! De vrouw die ons taart nu heeft gemaakt heeft de taart na gemaakt vanuit een andere taart die ik had gezien (ala €80, dat word hem dus niet!) deze was een stuk goedkoper! En net zo mooi! IMG_8480

Hanna’s verjaardag zouden we in het strand huisje van mijn schoonouders vieren, ik wilde deze lekker over de top versieren!  Met helium ballonnen zodat iedereen het kon vinden..

Uiteindelijk gaat het allemaal niet door zoals ik gehoopt had! Dit omdat mijn man ziek is, niks ernstigs gelukkig maar dit heeft ons wel doen besluiten dat wij haar verjaardag een maand uit moeten stellen.. zucht

Maar man wat is dit jaar voorbij gevlogen,

Pff alle cliché’s zijn waar, het lijkt wel gisteren dat dat kleine paarse rupsje op mijn uitgezakte theezakje lag..FullSizeRender-7

Liefs Lisa,

Instagram:lieskbutter

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.