Wildlands

Beste lezers,

Vandaag zijn wij naar wildlands dierenpark Emmen geweest. Een nieuw park dat in 2016 geopend is.

Vorig jaar zag ik al reclames voor dit nieuwe park voorbij komen en toen wilde ik er al graag heen! vandaag was het eindelijk dan zo ver.

Het is vanaf ons ongeveer 2,5 uur rijden dus de wekker ging vroeg. Hanna werd vroeg wakker, en dat kwam dus goed uit! 

Hanna heeft in de auto, na een uur lang strijden, uiteindelijk toch de strijd verloren en is in slaap gevallen! Top. Ze werd wakker toen we bij het park aankwamen.

Door dat we op een doordeweekse dag gingen, buiten het seizoen om was er genoeg parkeerplek, het was totaal niet druk, dit was terug te merken in het park! Gelukkig


Het park bestaat uit 3 verschillende ‘wereld’ delen Jungola, Serenga en Nortica elk deel had dieren die horen bij dit werelddeel en elk ‘deel’ had een eigen soort attractie zo kon je in een safari truck een rondje rijden (dit kon ook gewoon met een kindje van 1 jaar of jonger!) er was een boot door de ‘jungle’ en ook was er een 4D attractie, hier zijn wij niet in gegaan omdat ik weet dat Hanna dat geduld niet kan opbrengen, en het lijkt me ook niet zo slim, nog even te klein! 

Overal was wel een gelegenheid om eten te halen, en ook veel verschillende soorten eten ik bedoel er zat genoeg bij voor een baby! Ze verkochten zelfs knijp fruit. Het park was super schoon, veel prullenbakken! Ook overal wel toiletten waaronder toilleten met verschoningsruimte en er waren genoeg bankjes om op uit te rusten. Naast elke trap was er ook een pad geschikt voor de kinderwagen.

De speeltoestellen, wauw wij vonden het echt jammer dat Hanna wat dat betreft nog zo klein is, want we wilde zelf echt super graag op de toestellen klimmen haha.

Er waren ook veel souvenier winkels en ohhhh de knuffeltjes, ik had ze eigenlijk allemaal gewild maar goed de baas was mee..

En wat ik zelf het aller belangrijkste vind, is dat de dieren een schitterend en vooral groot verblijf hadden! Al met al vond ik het echt een super leuk park en echt goed geschikt voor alle leeftijden, kindvriendelijk dus! of Hanna het net zo leuk vond als ik? Ik denk het wel! Ze werd helemaal hyper en agh papa en mama hebben genoten van een heerlijk dagje samen zijn! 

We hebben genoeg foto’s gemaakt. Enjoy

 

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.