Onze ballenbad

Lieve lezers, 

Graag vertel ik over onze ballenbad die Hanna voor haar eerste verjaardag heeft gekregen.

Wij hebben deze gekocht bij Little thingz, we hadden hem echt snel in huis trouwens!

Ik moet eerlijk zeggen dat Hanna in het begin helemaal niets moest hebben van de ballenbad, ik heb haar er in gezet en was zelf zo super enthousiast dat zij daardoor ook enthousiast werd, althans dat denk ik! Want ze wilde er al weer snel uit.

Mijn vriendin heeft ook een ballenbak/ ballenbad knal geel met onwijs veel verschillende kleuren ballen, niet zo mooi, hij valt echt wel op in je huis maar Hanna vond deze wel gelijk leuk, maar goed laten we even eerlijk zijn grijs en wit zijn ook gewoon saaie kleuren voor een kindje,
Maar ondertussen is Hanna al aardig gewend geraakt aan haar ballenbad, door dat de rand van de bak stevig is maar wel mee geeft vind ze het super leuk om op de rand te springen.. echt een hilarisch gezicht

Ze vind het super leuk om de ballen eruit te gooien, dus dat houdt wel in dat ik elke avond opzoek mag gaan naar de ballen, gelukkig zijn het vrij grootte ballen dus heb je ze snel gevonden. 

In de ballenbad liggen vind Hanna echt 3 keer niks! 

De ballenbad is gemakkelijk te verplaatsen naar binnen of buiten omdat hij erg ligt is. Wanner het mooi weer is, is het dan ook super leuk om hem buiten te plaatsen!

Door dat de rand dus zo goed mee geeft moet er wel altijd iemand bij zijn zolang Hanna  nog zo klein is, ze vind he namelijk ook leuk om vanuit de ballenbad over de rand eruit te gaan, hierdoor is de ballenbad dus wel eens omgevallen en vielen alle ballen eruit! Gelukkig ving Hanna zichzelf goed op, maar het had dus ook anders kunnen gaan!!!! 

Inmiddels kan Hanna zichzelf prima vermaken in de ballenbad ze vind het nu ook echt leuk! Het leukste is toch wel om er met papa of mama in te spelen! 

Doordat ze zichzelf  probeert op te trekken aan de rand is het super goed voor haar om te leren staan, dit doet zo ook als ze in de ballenbad zit, onwijs goed voor de stabiliteit van het staan! 

Het is zeker een dure uitgave maar al met al ben ik er echt heel erg blij mee! Hij word dagelijks gebruikt dus het is het zeker waard! 

Liefs Lisa, 

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.