hoog zwanger en naar center parcs

Lieve lezers,

Afgelopen week zijn wij met zijn 3e op ‘vakantie’ gegaan naar Center parcs Meerdal! zoals ik in mijn vorige blog ‘Waarom ik nu niet op het strand lig’ al vertelde zijn onze plannen iets gewijzigd. We hadden heel graag op vakantie gewild naar de zon, en hebben hier voor ook nog een tijdje het internet lopen afstruinen maar waar je normaal €600,- per persoon betaald waren de prijzen nu €1000/ 1200  euro per persoon voor de zelfde reis. Met een kleine opkomst hebben wij dit geld daar zeker niet voor over.

Dus hebben we besloten om naar Center Parcs te gaan, ook omdat dit voor Hanna erg leuk is.

Ik ben zelf nog nooit naar Center parcs/ landall of een ander vakantie park geweest dus ik kan niks vergelijken.

We mochten pas om 15;00 uur inchecken wat ik persoonlijk wel wat laat vind aangezien je ook weer om 10:00 uur moet uitchecken. Toen we het park op reden viel het me direct op dat het heel erg in de natuur is, veel bomen! Ik hou daar onwijs van, heerlijk tot rust komen. Ook lopen er een aantal dieren los zoals een pauw en een eekhoorn die ons dagelijks gedag kwam zeggen.

Het huisje was van binnen wel erg verouderd zo stonk de kamer waar Hanna moest slapen onwijs muf. Tevens had het huisje wel een openhaard, heerlijk s’avonds dat ding aan met marshmallows erbij..

Toen we bij ons huisje aankwamen hebben we direct onze spullen uitgepakt en zijn gaan zwemmen. De eerste keer moest Hanna even de kat uit de boom kijken, wat ik wel begrijp want zo vaak gaan we niet zwemmen. Na het zwemmen zijn we uit eten gegaan, dit was achteraf geen slimme set. Hanna, Joost en ik waren erg moe van de toch wel drukke dag. Hanna kon tijdens het eten niet de geduld vinden om te blijven zitten, en Joost en ik hadden niet echt het geduld om haar te vermaken. Dus een toetje zat er niet in, en laat ik nou echt een toetjes mens zijn..

De dagen die volgde hebben we elke dag wel gezwommen, Hanna vond het geweldig, tijdens het omkleden werd ze al hyper en onwijs enthousiast, te schattig.

Voor kleine kindjes hebben ze genoeg te doen op het park zo is er een kinderboerderij, mega zandbak, indoor speel paradijs en hebben ze nog wel meer maar daar was Hanna net even te klein voor. Het was echt super om Hanna zo te zien genieten, ik vond het zelf wel erg zwaar omdat we continue haar moesten vermaken, en na dat ik gezwommen had was ik eigenlijk wel weer bek af haha, net een oud wijf.

We hebben 1 keer boodschappen gedaan in de supermarkt van center parcs, uhm ja dat raad ik wel af.. daar schrijven ze niet met een pen, maar met een hark! Even op mijn telefoon gezocht en op 5 min. rijden afstand zat een Coop supermarkt, dit scheelde enorm.

We wilde ook graag een keer iets doen wat niet op het park was, nou schijnt toverland in de buurt te zitten alleen vonden wij Hanna hier nog iets te klein voor.

En aangezien zij, en wij gek zijn op dieren zijn we naar dierentuin Overloo gegaan, eerste indruk viel tegen, maar toen we de pinquin’s voorbij waren liep je gewoon tussen de dieren. En alle dieren waren erg dichtbij.. super leuk! Ik raad dit park zeker aan.

We hebben echt een heerlijke week gehad, maar ik zou dit hoog zwanger niet zo snel nog een keer doen simpel weg omdat het onwijs pittig is, en thuis kan hanna zichzelf vermaken met haar speelgoed en hier moesten wij haar echt vermaken! En aangezien ik erg slecht ter been ben is dit gewoon zwaar.

Verder is het ook echt een aanrader om voor dat je ouders word of een gezinsuitbreiding krijgt nog even iets samen te doen, al is het maar een weekendje! Nog even genieten van hoe de situatie nu is voordat er een nieuwe grote liefde bij komt.

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.