34 weken zwanger

Lieve lezers,

Ik vind het spannend.. heel spannend! Nog maar 6 weken tot ons gezin (hopelijk) compleet is, en alhoewel ik de laatste weken onwijs langzaam vind gaan gaat het toch ook wel weer erg snel! Raar is dat..

Over 6 weken hebben we er een baby bij (want hij zorgt maar dat hij er uiterlijk 4 maart is..) en beginnen de slapen loze nachten weer opnieuw.. al moet ik zeggen dat we daar nog wel een beetje in zitten met Hanna!

Op dit moment kan ik me niet voorstellen dat ik van baby Kos net zo veel ga houden als van Hanna, ik heb al heel vaak gehoord dat je hart ‘groter’ word.. maar toch vind ik het spannend!

Hoe zal Hanna reageren? Ze is gek op baby’s maar deze baby gaat niet meer weg..

Hoe zullen de nachten gaan? Op het moment gaan wij op onze sokken naar het toilet snachts omdat Hanna anders al wakker wordt, laat staan een huilende baby!

Hoe zal Hanna het vinden dat ik niet meer de hele dag mijn aandacht aan haar kan besteden? (Hanna is best wel een mama’s kindje!)

Hoe zal het gaan als ik ergens optijd moet zijn? 3 uur van te voren me bed uit om iedereen aangekleed in die auto te krijgen haha?!

En hoe kan ik achter twee kinderen tegelijk aan rennen straks?

allemaal vragen die opeens door mijn hoofd spoken, zo heb ik nog wel meer vragen! Aangezien het bij iedereen anders gaat blijven deze vragen voorlopig onbeantwoord!

Ik weet ook wel dat het straks echt wel goed gaat komen, maar op het moment heb ik last van koudwatervrees, dit zal wel door de hormonen komen..

We gaan het zien..

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.