36 weken zwanger

Lieve lezers,

Inmiddels ben ik al een paar dagen de 36 weken gepasseerd!

 • Hoe gaat het nu met mij?
 • Moet er nog iets gebeuren?
 • Hoe probeer ik Hanna voor te bereiden?

Als ik eerlijk ben, gaat het niet goed! Ik heb veel- heel veel voorweeeën, dit is lichamelijk erg zwaar! Ik kan alleen nog maar op mijn linker zijde slapen want omdraaien doet zeer, ik heb geen conditie meer.. niks, dus wanneer ik naar de toilet loop kan ik uit hijgen op de wc.. ik kan niet zitten op stoelen met een leuning, want dan kan ik me mega buik niet kwijt! En ik vond het eerst niet erg dat ik striae kreeg, want tja dat hoort erbij! Maar ik zie, en voel mijn buik nu gewoon met de dag erger scheuren, dit vind ik moeilijk! Ik heb bij Hanna haast geen striae gehad, en ik word nu langzaam aan een mega tekening!

Ook klaag ik ontzettend veel, zal je vast niet zijn ontgaan..

Inmiddels hebben we alles voor de geboorte van baby Kos:

 • geboorte kaartje van Lab 1823,
 • bevallings jurkje van Het bolle buikje,
 • geboorte vlag van Brocante vlaggenlijnen
 • alcohol vrije champagne staat al klaar,
 • zijn kamer is af (roomtour vlog volgt!)
 • ik slaap al op een matras beschermer,
 • en zelfs het corrigerende ondergoed is al in huis haha..
 • en niet te vergeten zwangerschapsshoot bij FAE Photography gedaan,

Hoe probeer ik Hanna, ondanks dat ze nog zo jong is voor te bereiden?

Hanna groeit ineens ontzettend hard, en dan bedoel ik intellectueel; ik heb echt het idee dat ze langzaam door heb wat er gebeurd, zo weet ze elke dag wel te benoemen dat ik een baby in mijn buik heb, en zo weet ze wat een baby is als ze er een ziet! (Nou dacht ze laatst wel dat papa ook een baby in zijn buik had haha!) we kijken soms naar plaatjes van baby in buiken op internet en dan zegt ze ook ‘baby’ en ik probeer veel dingen te laten zien en uit te leggen door haar poppen te gebruiken! Zo moest haar pop/ baby laatst bij me komen slapen, en laat ik hem soms boeren.. dit vind ze geweldig! We gaan dagelijks zo’n beetje naar baby Kos zijn kamer, en ik zeg dan bij alle spulletjes waar ze mee wil spelen dat het van baby …… is, en dat ze het wel terug moet leggen na het spelen.. en dit doet ze!

Of ze het ook echt begrijpt? Geen idee! We gaan het zien als de kleine er is..

Zo spannend, maar ik ben er zo aan toe..

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.