Mijn kraamweek

Lieve lezers,

Gisteren was Joep al 1 week oud, jeetje wat gaat het toch bizar snel!

Heb je mijn Bevallingsvlog al gezien?

Me kraamweek is echt zo anders gegaan dan ik mij kon voorstellen, bij Hanna had ik tijdens de bevalling veel bloed verloren, en ook na de bevalling nog, dit kost zo ontzettend veel energie.

Ik had het idee dat ik ook deze keer zeker een week of twee als een natte dweil in bed zou liggen! Maar dit is zeker niet het geval! Want wat voel ik me goed!

Ik heb echt veel meer energie dan de laatste weken van mijn zwangerschap, mijn humeur is ook gewoon weer een stuk beter! En tuurlijk moet ik niet te veel doen, zoals gisteren ging ik schoonmaken had ik smorgens en smiddags visite en had ik geen middag dutje nodig.. nou savonds was ik dus wel die natte dweil zeg maar haha!

Hanna huilde de eerste weken alleen maar snachts, Joep geeft geen kick! Die kreunt alleen maar, wat trouwens onwijs schattig klinkt.

Ik heb de eerste 5 dagen echt een super kraamhulp gehad, zij hielp me ook in het ziekenhuis en ging mee naar huis toen ik naar huis mocht. Helaas werkte zij maar 5 dagen. De 6e dag kreeg ik een andere kraamhulp en dit klikte niet! Ik heb dus het kraambureau gebeld dat ze niet meer hoefde te komen, en dat er eigenlijk helemaal niemand meer hoeft te komen. Ondanks dat ik nog recht had op 2 dagen kraamhulp. Ik zou dan weer voor 2 dagen een vreemd iemand over de vloer krijgen, en ook zij zou dan weer even een blik op mijn hechtingen werpen.. welkom bij mijn ‘kijkdoos’ .. ik zou haar ook weer moeten vertellen waar alles staat. En ook voor Hanna lijkt een nieuw gezicht me geen goed idee. En nou ja omdat ik me zo goed voel had ik het idee het zelf wel aan te kunnen (de laatste 2 dagen was joost er niet!) dus ik moest het echt alleen doen! Dit ging goed! Kost wel energie, en Hanna daagt me wel uit maar daar vertel ik over in een andere blog.

Joep doet het echt ontzettend goed! Slaapt gewoon snachts, zit alweer op zijn geboorte gewicht, zit al in maat 56! En heeft echt de liefste stuip trekjes! Maaaaaarrrr hij poept.. veel! Heel veel.. ongelofelijk! We hebben echt de beste naam voor hem gekozen!

Ik ben tijdens me zwangerschap 20 kilo aangekomen .. ongeveer! En ik hoef er nu nog 10, dit geeft een goeie boost om (vanaf morgen) weer gezond te gaan eten.. lekker hypocriet dat ik dat nu pas ga doen maar oké haha! We gaan er voor..

Liefs Lisa.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.