Mijn laatste verlof dag..

Lieve lezers,

Mijn laatste ‘verlof’ dag.. het voelt zo definitief, ik kan me ook niet herinneren dat ik bij Hanna ook zoveel moeite had om weer aan het werk te gaan..

Maar deze keer is het gewoon anders! Aangezien wij (voor alsnog) geen derde kindje zouden willen dat zou dan dus inhouden dit mijn aller aller.. aller laatste bevallingsverlof dag ooit is.. gek idee eigenlijk..

Ik heb ook het gevoel dat ik Joep lang niet alle aandacht heb gegeven die ik hem had willen geven, ik kan me ook al helemaal niet voorstellen dat hij al 12 weken oud is! Het voelt alsof hij er pas 5 weken is..

Maar ja na vandaag gaat het echte leven weer beginnen, oppas zoeken, langer dan 9 uur bij mijn baby vandaan! Het voelt echt alsof er een hoofdstuk gesloten word.. maar hey naar elk gesloten hoofdstuk opent zich weer een nieuwe..

Na vandaag gaan ze zo hard groeien.. is mijn newborn baby geen newborn baby meer, en is mijn dreumes straks een peuter!

Ik dacht dat ik het wel fijn zou vinden, weer aan het werk! Maar het idee alleen al dat valt me nu.. vandaag toch iets zwaarder dan verwacht!

Ik weet dat ik het straks wel weer lekker vind om even bezig te zijn met iets anders dan poepluiers .. maar nu vind ik het nog spannend! Want hoe zal Joep het doen, een hele dag flesjes ipv 1/2 flesjes per dag en de rest bij mama.. we gaan het zien! Gelukkig is hij een makkelijke baby

werken hoort erbij..

Even mijn ei kwijt

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.