Wat geef je een kind van 2???!

Lieve lezers,

Oh wauw wat zijn de afgelopen twee jaren toch enorm snel voorbij gevlogen.. het lijkt wel gisteren dat deze foto werd genomen!

Ik kan me niet eens meer voorstellen hoe ons leven er voor de komst van Hanna uitzag..

Hanna is een aanwezig pittig meisje, met echt wel een uitgesproken karakter, alhoewel het soms ontzettend pittig is kan ik hier ook enorm van genieten! Ze is een echte diva, en om eerlijk te zijn zie ik er heelveel van mezelf in terug..

Hoe dichter we bij de maand juni in de buurt kwamen hoe meer het onderwerp ‘cadeau’ bij mij binnen schoot.. want wat geef je een kindje van 2 nou eigenlijk?

Ze heeft een hoop speelgoed, dus dat is niet echt iets waar het haar aan ontbreekt. Hanna wil alles na doen wat mama ook doet (veel moeders/ vaders van een peuter herkennen dit vast wel!) daarom wilde ik Hanna in eerste instantie het wel bekende Ikea keukentje geven, sterker nog we hadden een aantal spullen hiervoor al in huis! Maar door dat de box nu nog in de woonkamer staat, hebben we simpel weg geen ruimte voor het keukentje! En in haar kamer vind ik geen strak plan.

Maar wat kan dan wel?

Oh een baby Born leek me echt te-gek! maar ook een loop fietsje, en dan vooral het loopfietsje van Banwood, maar ik heb echt heel hard staan schudden aan de boom in me tuin maar helaas rolde daar geen geld uit! En met de opmerking “maar Joost ze word maar 1 keer 2..” kwam ik helaas ook niet zo ver, ook die moest ik dus van me lijstje schrappen!

We vonden in de winkel een ander loopfietsje die wel betaalbaar was, een frozen loopfiets van Disney, en aangezien iemand in ons huis onwijs fan is van de film frozen had deze fiets dus de voorkeur.. als je je nou afvraagt wie er zo fan is van de film frozen.. nou het is niet Hanna.. en ik ben het ook niet! Nee echt waar, Joost is een groot (voornamelijk) Elsa fan.. dit is dan dus ook de reden dat ik lang blond haar heb ;)..

dus deze fiets hebben we gekocht, hierbij wilde ik nog iets hebben.. ik heb toch nog geprobeerd om te zeuren om de baby Born te kopen, ja, ik word zelf gewoon heel erg gelukkig van die pop! maar Joost (mannen.. zucht) vond dat ze al genoeg poppen had voor nu, en dat het waarschijnlijk zo iets werd als ‘hey pop waar ga je met dat meisje heen’.. dus volgende jaar weer een poging wagen!

Tijdens de reclame’s op tv word Hanna altijd erg gelukkig van de honden speelgoed/ knuffels, dus hebben we ervoor gekozen om een furReal friends hond te kopen, ze noemde hem in de winkel direct al “waf waf”.. hoogstaande naam wel!

Wat in mijn ogen verder nog opties zijn voor 2 jarige:

  • Je heb bij oa Intertoys echt te leuke keuken en huishoudelijke speelgoed spulletjes van Bosch, waaronder een stofzuiger! Echt te gek! Beetje investeren in de toekomst!
  • Schommel,
  • glijbaan,
  • speelgoed autootjes,
  • alles wat met water te maken heeft,
  • ballenbad (nog steeds een winnaar!),
  • poppen en/ of bijbehorende speelgoed,
  • een microfoon (of je hier zelf gelukkig van word, is een ander punt),
  • stoepkrijt,
  • of gewoon een papiertje.. scoort ook altijd erg goed!

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben..

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.