baby dragen met de AQUA carrier

Lieve Lezers,

Oh dit is echt mijn weertje hoor, heerlijk.. al het eten smaakt beter, het drinken proeft lekkerder, de mensen zijn vriendelijker en alles ziet er mooier uit!

En precies nu heeft Joep een sprongetje..
Joep is op het moment het liefst de hele dag op/ in en om mama! Dus het liefst heb ik hem nu in me draagdoek, maar mijn gewone draagdoek is echt te warm op dit moment (vind ik)

.Sinds kort heb ik de Aqua carrier van ByKay. En eerlijk waar, ik ben echt zo onwijs blij met deze doek. Ik heb hem als eerst gebruikt tijdens het douche.. en hij mocht zelfs mee in bad!

Douche met Hanna en Joep is nou eenmaal een hele opgave, Hanna houdt er niet van als er water in haar gezicht komt (toch lastig onder de douche…….) en nou ja Joep moet opgetild worden, dat spreekt wel voorzich dacht ik zo.

Ik deed Joep in de Aqua carrier en ging met jut en jul douche, heel fijn want ik had mijn handen vrij. Ik kon dus beide kindjes insoppen, en Hanna vermaken. Toen ik de doek af deed was hij uiteraard helemaal doorweekt, zo’n natte lap om je heen is even wennen maar ook heel logisch. De doek droogt gelukkig snel op.

De Aqua carrier verliest niet zijn kracht, je kindje blijft dus goed op zijn plek zitten. 

Deze doek leek me niet enkel goed geschikt voor het douche, maar natuurlijk ook erg handig bij het zwembad, of op het strand.
dsc_0471
En dan komen we op het punt dat Joep nu dus in een sprongetje zit.

Afgelopen weekend waren wij op het strand te vinden en Joep wilde dus graag bij mij zijn, maar het was echt bloed- bloed- en bloedheet.

Uiteindelijk heb ik Joep in de Aqua carrier gedaan en deze nat gemaakt..

Dit is echt een uitkomst!

Joep werd direct rustig en viel eindelijk bij me in slaap, we gingen samen douche, en af en toe gooide ik nog wat water over de doek heen zodat hij cool bleef.

Mijn plan was om ook de zee in te gaan met de doek, alleen de zeeën in Nederland zijn niet zo warm als de zeeën in Spanje bijvoorbeeld, dus dat sla ik even over..
DSC_ joep0506

Eind dit jaar gaan wij op vakantie, en deze doek mag na mijn mening niet ontbreken in de koffer.

Ik vond het zo’n gedoe om Hanna in zo’n opblaas band te tillen, en dan vooral haar er weer uit halen. Die band die aan haar vast plakt, haar beentjes die alle kanten op gaan en niet even mee werken. En dan zat ze eindelijk in de band en wilde ze alsnog bij me zitten.. Nee dit gaat niet gebeuren met Joep, lekker makkelijk in me draagdoek.

www.bol.com/aquacarrier

(tip: de draagdoek is nu bij bol.com in de aanbieding!)

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.