Het cadeau voor de bruiloft van mijn zus

Lieve lezers,

Phoe ik vind cadeautjes krijgen altijd super leuk, ik bedoel.. wie niet?! Maar cadeautjes geven vind ik toch altijd een ander verhaal..

Ik word altijd zo onzeker, want vind die andere persoon ook leuk wat ik leuk vind? Had ik een duurder- groter of misschien juist wel kleiner cadeau moeten geven? En wanneer geef je nou wat?

Lastig..

Op 15 juni ging mijn zus trouwen, ik was getuigen.. ik kan dus niet aankomen met een kaartje, of een bosje bloemen! Nee als getuigen geef je iets bijzonders.

Bruiloft opzich is al bijzonder en dan al helemaal als je getuigen bent..

Ik hou van cadeautjes waar je niet snel aan denkt of waar je echt wat aan heb, offff ja ik knal er gewoon nog een ‘of’ in.. tastbare cadeau’s, iets waardoor je het moment altijd goed kan blijven herinneren.

Zo heb ik een collega gegraveerde wijn glazen gegeven.. geen idee of ze wijn drinken, maar de glazen hebben ze nu maar alvast.. mijn ouders hebben ook zulke glazen en ik vond ze altijd erg bijzonder!

Maar wat geef je nou als getuigen? Ik kwam op het (al zeg ik het zelf) briljante idee om mijn zus een fotoboek te geven.. het is tastbaar, kostbaar en tijdloos! Ik heb de fotograaf om de foto’s gevraagd en ging aan de gang.. want waarom zou je alleen voor jezelf een fotoboek maken? Een ander kan veel creatiever en/ of ergens met een frissere blik naar kijken.. nou vind ik niet dat ik per definitie die persoon per ben, maar toch wilde ik dit graag doen voor me zus..

Wil jij nou ook iemand een fotoboek cadeau doen? Kijk dan vooral even onder aan de pagina

En ik moet eerlijk toegeven dat ik voor mezelf echt te lui ben om een fotoboek te maken.. wat erg zonde is.. ik ben nu al 2 jaar bezig met Hanna’s fotoboek..

Ik heb mijn fotoboek laten maken bij Fotoboeken en wauw het resultaat mag er zijn! Me zus en zwager waren erg blij met het cadeau..

Ik mag nu ook jou de kans geven om een fotoboek te maken met 20% korting, super leuk als cadeautje, of gewoon voor jezelf!

De code D8V45LAN7X2L kan je op alle producten van Fotoboeken.nl gebruiken en is geldig tm 31 augustus 2018. De code is echter niet te gebruiken met andere acties/ kortingscodes.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.