Dierenpark Amersfoort foodfestival

Lieve lezers,

Een aantal weken terug werd ik uitgenodigd om naar het foodfestival in dierenpark Amersfoort te gaan, ik had hier nog nooit van gehoord en wist dus niet dat het bestond.

Een paar weken terug zijn we voor het eerst in dierenpark Amersfoort geweest en dit beviel erg goed, dus toen ik werd uitgenodigd hoefde ik hier niet lang over na te denken, tuurlijk gaan we!

Het festival is van 16:00 uur tot 22:00 uur s’avonds, en is er dit hele weekend nog.

Wij zijn mensen die altijd onze uitjes plannen op een door de weekse dag zodat we de drukte kunnen ontlopen, toen we hier na toe reden en alle auto’s alleen al zeggen schrokken we wel, maar na een krap uurtje rijden laten we ons niet zomaar weg jagen.

Bij binnen komst werden we verwelkomt met een live band die stond te spelen, wie van muziek houdt- houdt hier ook van!

Er waren 43 kraampjes waarvan de meeste eet kraampjes waren, gelukkiger kan je mij niet krijgen! kost je wel een rib uit je lijf maar ja zodra ik Hanna zie genieten van al het lekkers en de gezelligheid, geniet ik ook!

Om het uur was er een verzorgster die iets vertelde over een dier soort, je kon er gesminkt worden, er waren verschillende bandjes, DJ’s, dé Grote vakantie show, en een (kleine) zomerse markt, en elk uur was er een foodtour.. vraag me niet wat dat was, maar het staat op het programma foldertje!

Ik vond het in eerste instantie erg druk maar goed dat ben ik dan dus ook niet gewend, en later was het een stuk beter te doen.. ik vond het echt een aanrader maar rond 20:30 uur wafels halen raad ik af..

Uiteraard kan je ook gewoon alle dieren bekijken zoals je gewend bent van een dierenpark, dierenpark Amersfoort staat bij mij in de top 5 omdat er veel verschillende dieren zijn en je de dieren echt van dichtbij kan zien, je kan tussen de vogels door lopen, en boven de beren langs, zo is er ook een stukje waarbij je tussen de apen kan lopen, het park is echt leuk voor jong en oud!

ik hoor je denken “was Joep er ook?!” Jaaazeker, ook hij genoot vol op!

Dus als je dit weekend nog heen gaat, wens ik je heel veel plezier!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.