Striae

Lieve lezers,

Ik moet eerlijk bekennen dat ik erg veel geluk heb gehad wat striae betreft, tijdens de zwangerschap heb ik een paar lichte scheurtjes opgelopen, en vooral me navel (piercing die er ooit zat) is door gescheurd, tijdens de zwangerschap van Joep kreeg ik wel iets meer striae en zijn er wat meer scheurtjes bij gekomen. Maar al met al ben ik er absoluut goed van af gekomen.

Tijdens de zwangerschap van Hanna

Maar wat is striae nou precies?

Striae zijn lijnvormige ‘huidafwijkingen’ die ontstaan wanneer de onderhuidse bindweefsel uit elkaar getrokken word bij te snelle groei van de huid, zoals dus ook gebeurt tijdens de zwangerschap.

Toch hoop ik, net zoals vele vrouwen met mij dat ook deze strepen haast niet meer zichtbaar worden. Verdwijnen zal niet gebeuren maar ik ben er wel sterk van overtuigd dat ze een stuk minder zichtbaar kunnen worden.

Tijdens de zwangerschap van Joep met 34 weken.. geen mooie foto, maar wel de waarheid.

Sinds een maand gebruik ik nu de P-CL-E olie van Biodermal, ik ben absoluut groot fan van de producten van biodermal (ik gebruik altijd de zonnebrand van Biodermal voor mijn kindjes en mezelf). Ik ben zeer te spreken over dit product, tijdens mijn zwangerschap van Hanna heb ik verschillende oliƫn op mijn buik gesmeerd, en hierdoor verschillende shirts weg kunnen gooien.. dit kwam door de vet vlekken die in het shirt trokken, top.. want als zwangere heb je natuurlijk meer dan genoeg shirts.. zucht!

De P-CL-E olie ruikt aangenaam, en zorgt niet voor vieze vet vlekken, en toch blijft mijn buik lang zacht voelen. Ik smeer de olie keurig 2 maal per dag.

Het verschil na een maand smeren, weg is het niet, maar wel minder zichtbaar!

Wat doet de olie?

De olie helpt de striae te verminderen en bevordert de huidelasticiteit tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast verzacht, versoepelt en hydrateert de (droge) huid.

De olie helpt de natuurlijke herstellende huidvermogen. De olie is zoals vele producten van Biodermal geschikt voor een gevoelige huid en kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als lichaam.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.