De kleine keuken

Lieve lezers,

Waar ik gezond eten voor mezelf belangrijk vind, vind ik dit nog belangrijker voor mijn kindjes!

En vooral het eerste jaar.

Hanna heeft het eerste jaar geen suiker gehad, hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik het niet nodig vond. Geen pakjes drinken, alleen water of thee. Nu is dit wel anders, in het weekend een snoepje of chipje en als we ergens anders zijn eet ze vaak mee met andere kinderen. Thuis probeer ik het echte snoepen te beperken (vooral nu ze geen snoepjes meer krijgt voor het plassen op een potje!)

Tuurlijk geef ik Hanna wel snoepjes en koekjes maar dan de gezonde variant. Aangezien de weekenden al slecht genoeg zijn.

Hierdoor ben ik een groot fan van de kleine keuken. De eerste keer dat ik met hun producten in aanmerkingen kwam was volgens mij op de negenmaanden beurs. Ik kocht een shopper met een aantal van hun producten erin.

De kleine keuken streeft er naar dat een kind moet kunnen proeven, ruiken en voelen wat hij eet. En elk hapje moet vol zitten met waardevolle voedingsstoffen. Geen lege calorieën dus. Als ouder sta ik hier helemaal achter, ik bedoel welke ouder niet?

Ik vind het fijn om zowel Hanna als Joep een tussendoortje te geven en bij hun het idee te wekken dat ze echt een snoepje eten.

Buiten het feit om dat suiker gewoon slecht voor je is, is het ook slecht voor de doorkomende tandjes van je kind. En je kindje kan erg druk worden van suiker, mijn peuter is sowieso al erg druk, maar wanneer zij suiker heeft gegeten is ze een heuse stuiterbal. Zo een die je liever laat uit razen in een grasveld terwijl jij ligt te zonnen, zeg maar..

De kleine keuken heeft zijn producten ingedeeld in 4 verschillende leeftijds catogerien vanaf 4 maanden, 7 maanden en 12 maanden en kids.
In het assortiment van de kleine keuken vind je producten zoals brood beleg, pap, koek, tussendoortjes, thee en maaltijden.

Ik ben fan! En ik mag nog 2 mama’s fan maken van deze producten via mijn Instagram pagina kan je namelijk kans maken op een pakketje met:

Zachte baby koekjes, stroop en thee

Of

Knabbel stengels, rozijntjes en thee

morgen avond komt de winactie online dus hou mijn pagina in de gaten.

P.s. de producten zijn gewoon te koop in de supermarkt oa bij de albert Heijn en jumbo

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.