Laarsjes

Lieve lezers,

Dat moment dat je in een plas water stapt en je sokken direct drijfnat zijn.. dit is toch serieus super irritant! Ik heb hier echt een hekel aan, wie niet?! Om deze reden wilde ik goede laarsjes voor Hanna, zodat ze lekker in het water kan stampen. Want dit vind ze leuk, zolang ze niet uit glijdt en compleet nat is… ik ben hierop aan het wachten!

Maar goed ik neem het haar niet kwalijk hoor want met goede waterdichte schoenen vind ik het zelf ook erg leuk om als een kind in de plassen te staan stampen.

Toen ik mijn zoektocht naar laarsjes begon had ik een aantal criteria in mijn hoofd waar ik op zou letten.. maar laarsjes zijn toch gewoon laarsjes? Ja, dat zou je denken! Maar in deze tijd waar je laarzen kan kopen vanaf €7,- tot wel €45,- en misschien nog wel duurder, vind ik ook dat ik eisen mag stellen aan regenlaarzen.

Mijn eisen:

  • Gevoerd
  • Leuk kleurtje
  • Geen drukke printjes
  • Goed profiel

Nou zulke hogen eisen stel ik niet toch..

Maar dit.. is dus echt niet mijn smaak..

De merken die bij mij direct opvielen waren:

  • En fant, ik bedoel ze hebben glitter laarzen,
  • Hema, maar zijn niet gevoerd en heeft drukke printjes,
  • Bergstein, vooral de niet gevoerde laarsjes hebben ze in zo veel te gekke kleuren!

Ik heb er wel meer gezien op Google, maar die zijn net zoals de en fant laarzen open aan de bovenkant.. vooral in de winter lijkt me dit niet handig.. dan komt er alsnog redelijk snel kou bij je voeten..

Om deze reden ging mijn voorkeur uiteindelijk dan ook uit naar de laarsjes van Bergstein. Ik heb een neutrale kleur gekozen zodat Joep over 1 a 2 jaar ook profijt heeft van deze laarsjes.. win win situatie.

Ik ben erg blij met deze laarsjes, ze zien er warm uit, ik heb nog geen natte sokken geconstateerd, en de kleur is simpel weg gewoon te gek!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.