10 facts about me

Lieve lezers,

Ik dacht het word wel eens tijd om iets over mezelf te vertellen, hoe ik denk over veel dingen kan je terug vinden in mijn blogs.. maar wie ben ik nou? Ik zal in deze blog 10 feiten of meer over mezelf vertellen..

1. Ik ben echt een ontzettend slechte huisvrouw, ik heb ook eigenlijk een schoonmaakster nodig.. maar dan wel gratis! Dus Ik ben Hanna alvast aan het klaar stomen!

2. Ik heb last van zonneallergie en vergeet dit elk jaar weer..

ik laat jullie graag mee genieten van mijn twee kinnen.

3. Vroeger wilde ik echt heel graag boerin worden, ik heb zelfs stage gelopen op een boerderij.. is dat even anders afgelopen. (Zo riep ik ook dat ik nooit de Beemster zou verlaten.. ook dat ging anders dan gepland!)

4. Ik vind het jammer dat mijn kinderen niet rossig zijn, of een tweeling.. verder ben ik niet veel eisend!

ik denk dat het door de film “the parent trap” komt.. herkenbaar?!

5. Ik werk al 7 jaar bij dezelfde werkgever, op de zelfde functie, ik ben nu aangekomen op een punt dat ik mezelf echt verder moet ontwikkelen, anders word ik gek..

6. “Ik ben een echte mensen-mens”.. iets wat ik voor heen veel riep, maar eigenlijk ben ik best op mezelf, en vind ik het soms heerlijk om even alleen te zijn!

7. Ik heb in mijn vorige relatie een chihuahua gekocht samen met mijn ex, doetje (nee niet hij, maar zo heet de hond!) Zij woont helaas nog/ weer bij mijn ouders omdat die een mega tuin hebben, en doetje dus niet gewent is om uitgelaten te worden, of om buren te hebben.. dus bij ons blaft ze de hele tijd.

8. Wij zijn echt gek op Disney, we zijn dan ook naar disney Land gegaan met zijn tweeen voordat we kinderen hadden. Hier hebben we Hanna’s lievelings knuffel gekocht.

9. Ik heb 2 zussen, en ben dus de jongste. Mijn oudste zus is 30, is ze blij mee! Mijn andere zus is 28.. vind ze ook leuk!

10. Ik ben ontzettend koppig, heb een heftig temperament en ik zie zo ontzettend veel van mezelf terug in Hanna.. haha

Links is mijn moeder, alsof ik na een foto van mezelf kijk, maar ook van Hanna!

10 en een beetje. Ik lust geen wijn of bier, en ben blijven hangen in mijn zoete mixjes periode..

10A. Voor dat ik zwanger werd van Hanna deed ik aan paaldansen, ik vond het super leuk om te doen, en door dat ik hypermobiel ben ging het me ook erg goed af.

10B. Ik ben gek op aandacht, daarom vind ik instagram ook zo leuk, omdat (bijna) iedereen zo lief en gezellig tegen elkaar doet!

10C. Ik ben echt een schijtluis in het donker, en echt bang voor het onbekenden, en dan vooral als dat onbekende zich verkleed als clown, of iets anders verschrikkelijk lelijks!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.