Welke namen hebben het niet gehaald?

Lieve lezers,

Een lange tijd voor dat ik ├╝berhaupt zwanger werd van Hanna hadden we al een naam in gedachte voor als we een dochter zouden krijgen.

Mijn eerste zwangerschap

We zaten te kijken naar ‘Chantal blijft slapen’, in deze aflevering bleef ze slapen bij Dennis van der Geest.. en zijn dochter heet Deza. We vonden deze naam zo mooi, dit zou hem worden!

Toen ik eenmaal zwanger was bedachten we ook een jongens naam, de naam: Sam (zeg Sem) vonden wij echt te gek voor een jongen.

Om deze reden hebben wij niet gekozen voor de naam, wat maar beter was ook want in mijn zwangerschapsyoga groepje zijn er al 2 geboren.

Na de geslacht bepaling’s echo, en we dus wisten dat ik zwanger was van een meisje kwamen we terug op de naam Deza hoewel we de naam echt te gek vonden, vonden we hem toch wel erg ‘hard’.. we besloten voor een andere naam te kiezen, maar welke? Emma vonden we ook erg mooi, maar stond ook erg hoog op de meest voorkomende namen lijst.. internet erbij gehaald.. en binnen een uur kwamen we op de naam Hanna (het moest eindigen op een a, vandaar dat het Hanna is en niet Hannah.. wat veel mensen wel denken!)

Mijn tweede zwangerschap

Toen ik voor een tweede keer zwanger bleek te zijn ging het bedenken van de namen weer opnieuw beginnen. We downloaden de Zwitsal namen app, en al gauw werden we het eens over een meiden naam; Sophia

We wilde het geslacht van de baby niet weten, dus het stond vast! Sophia werd het. Tijdens de 20 weken echo moest de echoscopiste de beentjes opmeten en dus zat ze de hele tijd bij het geslacht van de baby te kijken wij mochten niet mee kijken want wij wilde niet weten wat het werd, we moesten vier keer weg kijken, dit was drie keer te veel voor mijn vriend en mijn schoonmoeder dus gingen ze spieken, ze vertelde mij dat je niets kon zien dus ik ging ook kijken en zag direct een piemeltje..

Dus het werd een jongen..

De namen die we erg leuk vonden zijn: Thijs en Luuk de namen die ik erg leuk vond/ vind zijn Tom, Tim, Jim en Bennie stonden hoog op mijn lijst.. jongens naam dachten Joost en ik helaas niet helemaal het zelfde over.. uiteindelijk waren we het een beetje eens over de naam Joep en zo werd het Joep.. (alhoewel ik de namen Tom Tim en Jim nog steeds echt te gek vind, en dit toch meer mijn voorkeur had!)

Nu weten jullie onze namen, ik ga er niet van uit een derde kindje te krijgen, dus kan ik dit wel delen.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.