Op vakantie met twee kids

Lieve lezers,

Ik twijfelde erg om deze blog te schrijven, ik ben een perfectionist en een controlefreak en de voorbereiding op deze vakantie.. waren absoluut kwalitatief uitermate teleurstellend!

Ik heb me echt moeten inhouden om niet al een maand van te voren te beginnen met het inpakken van mijn koffer, want oh ik was zo graag alvast begonnen. Maar ik weet dat ik dan zo veel tijd inplan daarvoor dat ik als nog van alles vergeet..

Dus toen ik een week voor de vakantie 4 dagen vrij was moest het gaan gebeuren, terwijl de kinderen tussen de middag slapen. Eerst even in alle rust iets eten, hup naar boven, koffer op het bed gooien en eindelijk in pakken.. ik gooi het eerste shirtje in mijn koffer en ja hoor ‘wheeeeheee’ .. Joep wakker.. serieus?! Zo zagen die 4 dagen er een beetje uit.. elke dag was er wel iets! Ik ben uiteindelijk wel een heel end gekomen, maar niet alles in 1 keer.. dit maakte het voor mijn erg onoverzichtelijk wat ik nou wel en wat ik nou niet in de koffer had gedaan.

Ik vond het voor Joep lastig om in te pakken, Joep schijt soms als verrassing zijn broek nog wel eens vol, en als je echt een geluksdag heb kotst hij ook nog over zijn shirt.. dus genoeg reserve kleding was een pre.

Voor Hanna een shitload aan onderbroekjes want ja die is zindelijk.. wanneer ze voldoende aandacht krijgt! Krijgt ze geen aandacht wilt ze soms nog wel eens vergeten dat ze ‘zindelijk’ is..

En voor mezelf kleding waar ik me goed in voel, ook dat is nog een aardige opgave..

Ik had een blog willen schrijven met een goed succes verhaal; en wat niet mag ontbreken in je koffer..

Daarvoor in de plaatst vertel ik alleen een aantal musthaves en wat ik dus wel ben vergeten.

Onmisbaar:

  • Staafmixer, je bent een echte Hollander of je bent het niet! In een all inclusief eet iedereen all inclusief.. dus ook Joep..
  • Speelgoed.. Geef Hanna een emmer en een gieter en ze is gelukkig! En geef Joep iets wat herrie maakt en hij kan proberen te slopen.
  • Hoedjes/ petjes.. vooral als jou kindjes ook zo’n Siberische huidtype hebben.

Voor de rest kan ik niks bedenken wat echt ‘handig’ is.. de meeste spullen kan je natuurlijk gewoon kopen.. het is aan jou hoeveel je wil uitgeven..

Wat wij waren vergeten, en wat ik dus niet had willen kopen:

  • eten voor in het vliegtuig voor Joep, gelukkig gaf ik nog borstvoeding.. ik had niet genoeg.. het zweet brak me uit.. maar hey ik heb nu wel weer vollere borsten..
  • Luiers voor Hanna voor de nacht
  • Een zwembroekje voor Hanna ipv zwempak, want ja zodra die eenmaal nat is wil ze hem niet weer aan..
  • Strandlakens.. op zich ook wel handig.. ik hoef je niet te vertellen waarom.

Verder hebben we wel genoeg bij ons.. en dan vooral heel veel kleding.. Joep heeft puntje bij paaltje echt te veel kleding mee.. en pas 1 romper onder gescheten, en Hanna pas 1 onderbroek en draagt veel het zelfde jurkje want die is lekker makkelijk..

In plaats van mijn koffer pakken spendeerde ik mijn tijd zo..

Dit was mijn blog.. niet eentje met een duidelijk doel, maar wel eentje die ik gewoon even wilde delen.. ik bedoel, niet alles hoeft perfect te zijn toch?

HA als ik mezelf dit vaak genoeg vertel ga ik er misschien nog naar leven ook.. #perfectionist

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.