Mijn vriend kon bijna niet mee op vakantie

Lieve lezers,

Dat ik slecht voorbereid was op deze vakantie is een ding wat zeker is, maar gelukkig was mijn koffer op tijd gepakt, en had ik vrijwel alles mee..

We hadden op Schiphol afgesproken met mijn zussen (en hun gezin) en mijn ouders de vakantie kon echt beginnen.. Hanna had een paspoort, ik had een paspoort, ik had ook een paspoort aangevraagd voor Joep.. maar mijn vriend had nooit naar de datum op zijn paspoort gekeken.. dat dat ding al 7 maanden verlopen was had hij nooit gezien..

We stonden bij de incheck balie om ons, uiteraard, in te checken.. toen er aan me vriend werd gevraagd of hij nog andere legitimatie bewijs bij zich had.. “uhm?!!! Hoezo?!! Ik werd echt pissig! Beter heb je je rijbewijs bij je!!!!!!” Gelukkig had hij dit, maar eind van het jaar gaan we weer op vakantie en dan heeft hij echt zijn paspoort nodig.. dus we hebben echt geluk gehad, dat deze vakantie eerst was..

Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad, wel erg druk met mijn neefjes en nichtje maar wel erg leuk!

Hieronder een aantal foto’s:

Ik hoop dat jullie de foto’s net zoals ik erg mooi vinden.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.