Ik doneerde mijn haar

Lieve lezers,

Op 15 oktober doneerde ik mijn haar. Waarom? En wat vind ik er nu van?

Dat er iets aan me haar moest veranderen is een ding dat duidelijk was.. mijn haar was lang en futloos en het hing eigenlijk meestal als een dood vogeltje langs mijn hoofd, niet echt charmant.Als ik nu foto’s terug kijk kan ik het nog steeds niet geloven, mijn haar is erg belangrijk voor me.

Ik had een puntje van me haar af laten knippen maar nog steeds vond ik de onderkant te lang..

ik twijfelde om het te doneren maar dacht door dat ik het had geverfd dat dit niet meer kon, prima ik had me er bij neer gelegd maar wilde er toch nog een iets groter stuk af laten halen.

Ik maakte (onverwachts) een afspraak bij de kapper en kwam er via instagram achter dat ik mijn haar WEL kon doneren, maar dan bij geef om haar in België. Ik zocht snel uit hoe dit werkte en legde het voor aan me kapper.. ik belde snel nog Joost wat hij er van zou vinden als er meer af zou gaan dan hij had verwacht haha.. en ja hoor daar ging mijn haar!

Super trots en blij dat ik dit heb gedaan. Het werd korter dan ik in eerste instantie wilde maar nu kon ik er wel weer iemand anders blij mee maken..

Ik krijg trouwens echt super verschillende reacties, de ene vind dit echt veel leuker en mooier en vooral vlotter en de ander vind het onwijs zonde en het mij veel jonger doen laten ogen

Maar ik vind het wel wennen, en om eerlijk te zijn vind ik het niet zo heel mooi! Maar het groeit wel weer, en aankomend jaar zit ik goed met me karma punten! Het feit dat ik een ander gelukkig maak vind ik hierin veel belangrijker. Ik wil eerdaags alleen nog laagjes laten knippen, en het één lengte laten knippen en dan weer laten groeien, voor je het weet is het weer lang.. hoop ik..

Share:

1 Reactie

  1. Eva
    november 26, 2018 / 10:24 pm

    Ik vind het zo veel mooier. Als je wat laagjes en een misschien een lok er in knipt zit het zo veel beter!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.