Het vergeten kind

Lieve Lezers,

Aan het eind van elk jaar worden we weer massaal er op geattendeerd om ook eens wat voor een ander te doen. Voor een ieder die dit al doet wil ik alleen maar zeggen; je bent fantastisch bezig!

Ik zelf ben niet lid van een bepaald goed doel, ik vind het namelijk fijner om zo nu en dan een donatie een eigen invulling te kunnen geven. Zo heb ik zoals je misschien wel weet, mijn haar gedoneerd aan het goede doel, ik heb (bij Hanna) borstvoeding gedoneerd, ik geef altijd geld als er een collecte aan de deur komt, en met mijn verjaardag heb ik geld ingezameld voor Kika.

Dit jaar zet ik me in voor het vergeten kind. Een aantal weken terug werd ik benaderd of ik met hun wil ‘samenwerken’, ik heb me eerst ingelezen wat het vergeten kind doet.. want zomaar op alles ja zeggen zit niet in mij..

Ik begon te lezen en was al gouw geraakt door de acties van dit doel, mede doordat ik zelf moeder ben. 

Het vergeten kind zet zich in voor kinderen die onzichtbaar zijn, ik hoor je denken.. onzichtbaar? ja kinderen die vergeten worden. Kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen, omdat ze in de meeste gevallen verwaarloosd of mishandeld werden. Deze kinderen zijn of zelf gevlucht, of uit huis geplaatst omdat het niet meer ging. Het vergeten kind zet zich ook in voor kinderen die wel nog thuis wonen maar dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen dankzij hun ouders/ verzorgers.

Op deze kinderen moet extra goed gelet worden. Deze kinderen verdienen namelijk ook liefde.

“We strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen in Nederland.
Als dat in het eigen gezin niet kan, is dat enorm ingrijpend in een kinderleven. Opgroeien op een andere fijne plek waar het belang van het kind voorop staat en waar het mag blijven wonen is dan cruciaal. Alleen zo krijgt het kind de kans veilig op te groeien, zich goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij.”  Het vergeten kind

Het vergeten kind organiseert activiteiten en projecten met deze kinderen die direct een positieve invloed hebben en om er voor te zorgen dat hun veerkracht word vergroot.

Wat verwacht ik van jou?

Je kan gratis een miniversie downloaden van het Hartenhuis-kerstdessertsboekje,

Maar als je echt jou steentje wil bijdragen kan je ook het complete boek digitaal aanschaffen!

Met eenmalig €5 help jij al mee voor een mooiere toekomst van deze kinderen!

In dit boekje staan allemaal leuke recepten die je kan maken voor bijvoorbeeld kerst.. en geloof me, er zitten toetjes in, jammm! 

De laatste optie die ik heb is word donateur en ontvang het Hartenhuis-kerstdessertsboekje in jouw brievenbus!

Steun het vergeten kind

Klik op bovenstaande link.

Een toet waar je goed mee doet, en waarom alleen met kerst lekkere toetjes eten?

p.s. in het boekje staat een giant donutcake.. deze moet ik maken met kerst, ik ben zo zo zooooo benieuwd!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.