Gestopt.. het is goed zo!

Lieve lezers,

Na dik 9 maanden is het zo ver..

Ik ben gestopt met borstvoeding! Ik vond het zo fijn om te geven, een momentje alleen van mij en Joep samen.

De reden dat ik gestopt ben met borstvoeding is ook omdat mijn productie op het einde echt minimaal was.

Maar ook omdat ik van te voren heb gezegd dat 9 maanden borstvoeding geven echt mijn doel was, soms wilde ik echt eerder stoppen maar de autist in mij kan dat dan niet.. want ik moet mijn doel bereiken.

Ondanks dat ik al eerder de gedachten heb gehad om te stoppen vond ik het wel moeilijk toen het moment daar was. Maar nu Joep zijn onder tanden had vond hij het ook geen probleem om deze zo nu en dan even in mijn tepel te parkeren.

Ik denk dat hij trek had in worst..

Maar nu ik gestopt ben vind ik het ook wel weer fijn dat ik iets meer vrijheid heb, omdat mijn productie minder werd had ik de drang om Joep zo veel mogelijk zelf te voeden en in plaats van kolven.

Ik heb echt verschrikkelijk genoten van onze borstvoedingsperiode, ik kreeg Joep overal en altijd stil met mijn borsten.. ‘jong geleerd is oud gedaan’. Ik voedde dan ook echt overal.

Ik draag (bijna) altijd een hempje en daarover heen gewoon de trui of shirt die ik aan wilde. Mijn trui omhoog, shirt na beneden en gaan… niemand die mijn borsten kon zien.

Zomers had ik altijd een hydrofiele doek bij me die ik over ons heen gooide.

Wat ik zelf ontzettend fijne borstvoeding’s bh vind:

Ik weet het deze bh’s zijn absoluut niet sexy, maar zitten wel super lekker en ik kon er ook gewoon mee slapen.. wat in het begin echt nodig was want anders werd ik wakker in een melk bad.. wat overigens wel super goed is voor je huid maar fijn is anders!

Met deze foto sluit ik mijn borstvoedings periode af, ik heb hele intieme en persoonlijke foto’s laten maken door mijn vriendin fae.photography voor mezelf. Omdat ik het zo mooi vond dat ik zolang borstvoeding heb mogen geven.

Bij Hanna heb ik een ketting met moedermelk laten maken, ik heb nog steeds melk in de vriezer dus wanneer ik een bedrijf heb gevonden die iets moois kan maken wil ik dit zeker nog laten doen.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.