Groei erwtjes.. groei!

Lieve lezers,

Ik heb lang zitten nadenken of ik deze blog wel of niet ging schrijven, het is namelijk best wel privé, en toch doe ik het..

Ik wil namelijk een borstvergroting!

Ik hoor je denken, echt? Doet ze dit echt? Ja ik deel dit echt met jullie. Ik heb namelijk het idee dat er anno 2019 nog best een taboe rust op dit onderwerp.

Als ik dit aankaart bij familie of vriendinnen krijg ik vaak de opmerking “doe even normaal”.

Maar dit is toch echt wel iets wat mij enorm onzeker maakt, en wat nou als zo iets er aan mee kan dragen dat ik mij een stuk zelf verzekerder voel?

Ik heb niet echt vooraan in de rij gestaan toen de borsten werden uitgedeeld, en dat vond ik altijd wel oké, ik was er niet happy mee maar onzeker erdoor was nog niet aan de orde! Ik trok een maximizer aan en gaan. Met de juiste bh aan voelde ik me altijd wel prima en tevreden.

Totdat ik kinderen kreeg.. na mijn eerste zwangerschap was het eigenlijk al een zielige bedoeling. Maar na Joep is er echt niks meer van over, vooral nu ik veel aan het afvallen en sporten ben.

Daarom is een eventuele Borstvergroting echt iets wat door mijn hoofd speelt.. als ik ooit genoeg geld heb, ga ik nieuwe borsten kopen, just like that!

We weten allemaal genoeg situaties te noemen waarvan je denkt “oh wauw.. je neemt ze echt nog groter?”.. en ja dat is natuurlijk ieder op zich. Voor mij gaat het erom dat mijn lichaam in proporties is.. ik hoef geen Pamela Anderson te zijn!

Ik vind als jij onzeker bent over je lichaam en je kan er tegenwoordig iets aan doen, waarom niet? Als je echt niks heb? Of je bent 25 jaar jong (ik dus), heb hangende theezakjes, die nog kleiner zijn dan je uitstekende buik.. en nee ik ben echt niet dik, dan, ja dan word het tijd om een borstvergroting eens serieus te overwegen.

Ik weet genoeg meiden die het hebben laten doen, een bescheiden vergroting en onwijs blij zijn met het resultaat!

Het lijkt mij wel belangrijk om niet voor de goedkoopste te kiezen, alleen maar omdat die makkelijker te betalen is, en absoluut je goed te informeren bij verschillende klinieken.

Het enige waarom ik er toch nog wat langer over na zou denken is absoluut de kosten, ik heb geen geld boom in de tuin, trouwen lijkt me ook wel leuk voor een keertje en die meloenen schijn je om de zoveel jaar te moeten vervangen..

om die reden heb ik een crownfunding opgestart “sponsor Lisa aan nieuwe tieten”..

oké grapje natuurlijk, ja oké ik weet dat je nu dacht “die is helemaal gek geworden”. Maar ooit, ooit zie je mij op het strand liggen en lachen mijn borsten de zon te gemoed, in plaats van dat ze aan het schuilen zijn onder mijn oksels. En het zou leuk zijn om een sportbh te dragen omdat het nodig is.. niet omdat het leuk staat!

Ik vind het belangrijk als je gelukkig kan zijn met je eigen lichaam, niet iedereen is geboren met een cup D, en geloof mij, het kan je onwijs onzeker maken als je niet blij ben met de huidige stand van zaken..

Als iemand tips heeft, waar absoluut niet te laten doen, of waar absoluut wel.. let me know!

En ik ben me er van bewust dat een borstvergrotingen niet bij iedereen goed uitpakt.. maar goed een nieuwe auto kopen wil ook niet zeggen dat er de eerste 7 jaar niks stuk kan gaan..

Liefs, Lisa

Share:

1 Reactie

  1. Sophie
    februari 12, 2019 / 12:28 am

    Serieus doen! Ik heb dan geen kinderen maar had zelfde probleem. Trok idd ook maximazers aan. Ben zelf bij Velthuiskliniek geweest, deze meten alles op, en laten aan de hand van die gegevens in 3D zien hoe het eruit komt te zien! En ze plaatsen ze achter de borstspier waardoor het natuurlijk eruit blijft zijn en alles blijft bespaard qua melkklieren etc. Tegenwoordig gaan de implantaten zo ver dat je na 10/15 jaar een echo moet om te kijken of er slijtage op zit, en vanuit daar geven ze dan aan wanneer je weer mag komen.
    Het kost idd even 5000 euro, maar wat is dat op de rest van je leven. Jij moet goed in je vel kunnen zitten en trots zijn op je eigen lichaam. Nogmaals doen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.