Beste speelgoed everrr

Lieve Lezers,

Waarschijnlijk dacht je bij het lezen van de titel al uhm, nee dit ga ik niet lezen, en toch ben je begonnen met lezen. En dat komt omdat ik je nu ga vertellen wat mijn lievelingsspeelgoed merk is.. die van mij? jazeker! Ik ben de woordvoerder van mijn kids..

Vtech.. je kent het vast wel, maar heb je wel eens in hun assortiment gekeken? ja werkelijk niks ontbreekt. Van baby speelgoed tot tiener speelgoed. (tiener speelgoed? ja tuurlijk, ze ontkennen het misschien maar ook hun willen nog spelen) En betrappen we onszelf allemaal er niet eens op dat we net even te lang met het speelgoed van ons kind zitten te spelen en dat terwijl het kind zelf allang over gestapt is op iets anders om mee te spelen. Nee? ik ben echt niet de enige ;). Ik overweeg zelfs om een microfoon van vtech aan te schaffen.

Goed ik heb een te gekke doos met speelgoed van Vtech gewonnen, hier zat in:

  • dierenvriendjes helikopter
  • kakelpret kippenfamilie
  • mijn koala rammelaar
  • bedtijd olifantje
  • knuffelrock zebra
  • baby’s sleutelbos

We zijn absoluut verwend. En ik ben oprecht hier zo blij mee, wie zou dat nou niet zijn, stomme opmerking ook weer lies.

De sleutel bos.. Joep houdt van slopen, lullig voor hem want het lukt niet met de sleutelbos. Maar hij kan er wel mee gooien, hoe fantastisch is dat. Alles maakt geluid, en alhoewel wij moeders daar soms niet altijd even gelukkig van worden, worden onze kindjes dat wel.

Net zoals de sleutelbos is ook de Koala rammelaar een groot succes, wanneer je hem beweegt maakt hij geluid.. dit vind Joep geweldig! De oortjes van de rammelaar kunnen apart van elkaar bewegen en zijn erg ‘eatable’ als ik Joep moet geloven..

de Dierenvriendjes helikopter en kakelpret kippenfamilie zijn in beslag genomen door Hanna.. hoezo een baby pakket? en je denkt toch niet dat ze gaat delen.

De kippenfamilie is zo schattig want de kuikens draaien tijdens het lopen, wat ik zie als een ideaal bijkomstigheid want hierdoor moet ze wel lopen.. goed voor de dagelijkse beweging..

Bijna al het speelgoed stimuleert de motoriek van een kind, en hoe vervelend die liedjes soms ook zijn, ik bedoel na 2 dagen zing je alles al mee, voor een kindje is het super goed, het stimuleert namelijk ook hun spraak. (als ik terug kijk naar Hanna kon ze eerder liedjes meezingen dan een hele zin uitspreken).

De knuffelrock zebra laten we nog heel even ingepakt zodat ze over een maandje weer iets nieuws hebben.

Dus als je ons zoekt.. wij hebben het veel te druk met spelen!

 

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.