Fraai ambassadeur

Lieve lezers,

Oh dit is een meisjes droom die uit komt. Ik mag mezelf eindelijk ambassadeur van een merk noemen.. en wat voor een merk!

Vorig jaar kwam ik via instagram bij Fraai Jewelste terecht, en de ekster die ik ben was gelijk verliefd op alles wat ik op die pagina tegen kwam! Ik bedoel WAUW!

Alle sieraden worden hand gemaakt in Amsterdam, en het bedrijf is erg makkelijk toegankelijk. Ik hou van mooie edelstenen en sieraden die wel opvallen. En vooral uniek zijn.

Dit is zeker het geval met de sieraden van Fraai Jewels. Anne maakt alles zelf, met de hand. Hierdoor kun je sieraden aan laten passen zoals jij het voor ogen heb en zijn ze dus absoluut uniek.

De sieraden worden voornamelijk van 14 karaats goud gemaakt en kunnen een leven lang mee. Wat ik zelf een mooie gedachte vind is dat je een sieraad kan aanschaffen als ‘baargoud‘ en dit sieraad dus kan na laten aan jou kinderen. Het is misschien niet iets waar je bij stil wil staan, maar de gedachten is wel mooi. En het feit dat wij die kinderen op de aarde hebben gezet verdient eigenlijk zo ie zo een medaille. Dus waarom dan geen sieraad.

Wat fraai Jewels zelf zegt over hun producten: het zijn producten die voor eeuwig blijven bestaan en met trots meer dan één mensenleven gedragen kunnen worden. Hierdoor dragen onze producten niet bij aan een weggooitrend van veel huidige producten.

Het voordeel dat ik nu ambassadeur ben van Fraai Jewels, is dat je via mij 10% korting krijgt bij het aanschaffen van een sieraad.

DSC_0671

Ik ben ontzettend trots dat ik dit met jullie mag delen. En ik raad jullie dan ook echt aan om zeker even een kijkje te nemen of op hun website, of gewoon even langs gaan in het centrum van Amsterdam, Barentszstraat 270.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.