We love the Planet review + winactie

Lieve lezers,

Vorige week kreeg ik deodorant van we love the Planet toegestuurd om te testen.

Dit is voor mij geen onbekend merk..

Hier in de omgeving gebeurt het vaak (gelukkig) dat je in een restaurant naar de toilet gaat en dat een overheerlijke- sterke lucht je neus tegemoet komt.. en dan bedoel ik niet de shit van een ander.. nee echt een aangenaam geurtje. Deze geur is afkomstig van geurstokjes die in de wc staan, altijd liggen er kaartjes bij met een kortingscode en waar deze geurstokjes afkomstig van zijn.. je raad het al “We love the planet”.

 

Ik denk dat het ongeveer zo’n 2 jaar terug was toen ik voor het eerst met hun deodorant in aanmerking kwam. Een aantal vriendinnen van mij hadden het al, een vreemd blikje waar deodorant in zit. Met je vinger smeer je het op je oksel.. mmh beetje vreemd vond ik maar eerlijk ik rook UREN lekker. een hele vreemde gewaarwording voor mij, zolang aangenaam ruiken.. Sterker nog, de dag erna rook ik nog lekker. Ik heb me moeder zo gek gekregen om het ook te kopen.. ze kocht alle geuren, en kwam tot de conclusie dat ze het smeren niet fijn vond.. Ik ben niet zo moeilijk en nam heel graag alle geuren van haar over.

Voor iedereen die smeren niet zo ziet zitten heeft “We love the planet” (sinds deze zomer geloof ik) rollers, super fijn kan ik je vertellen.

Dit merk heeft een product geproduceerd wat “lief is voor de natuur” zelf zeggen ze:

Wij vinden het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt. Bij We Love The Planet staan wij erop om bij elk product dat wij maken, elke bestelling die wij inpakken, elke handeling die wij verrichten de meest natuurlijke en verantwoorde manier te kiezen. We laten je op een bewuste manier genieten met steeds dezelfde gedachte: We Love The Planet!

De producten die in deze deodorant zitten zijn:

  • Maiszetmeelpoeder
  • St. John’s wort oil
  • Bijenwas
  • caprylzuur
  • Kokosolie
  • en Zuiveringszout

Niets geks dus.. ben jij bewust wat je op je lichaam smeert?

Maar goed; iets heel anders, ik mag een van jullie net zo blij maken met deze deodorant als dat ik ben! Wat moet je daarvoor doen?

Zorg dat je mij volgt.. zou leuk zijn, volg We love the Planet op Instagram en tag 2 vriendinnen.. onder mijn post.. zo makkelijk kan het zijn..

 

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.