weet je nog.. dat ik mijn haar doneerde?!

Lieve lezers,

Afgelopen Oktober doneerde ik mijn haar.. en ik was zo ontzettend trots op mezelf.. Lees hier de blog. Tuurlijk ben ik nog steeds trots op het feit dat ik het gedoneerd heb.. maar inmiddels heb ik ook wel last van ontzettend- mega- idioot veel spijt. “stel je niet zo aan, het groeit wel weer aan” is iets wat je nu zou kunnen denken. En tuurlijk zou ik dit ook denken als ik het bij een ander lees.. zo ben ik dan ook wel weer.

Maar ik ben altijd al ontzettend onzeker geweest over mijn uiterlijk. En ben dat nu nog meer. Ik vind mijn haar niet mooi.

Zo, na dat gezegd te hebben gaan we over naar de orde van de dag. Via mijn instagram account heb ik jullie al laten weten dat ik ‘not amused’ was met mijn kort lokken. En dus vroeg ik aan jullie welke fabeltjes ervoor zouden moeten zorgen dat je haar sneller groeit.. Ik kreeg veel bruikbare tips, en vandaar deze blog.

Ik heb trouwens proberen te lezen waarom heel veel vrouwen hun haar kort knippen na de bevalling.. ik lees voel poep verhalen, ik denk dat we gewoon gek zijn.

Ik houuuu van dingen uitproberen, en zie mezelf dan ook als een mega groot proef konijn. Ik ben bereid om de meeste dingen (niet alles haha) een maand uit te proberen en dan jullie op de hoogte te houden van het resultaat.. Goed hier komen de tips:

♥ Zon (dit willen we natuurlijk allemaal, dus ik hoop nu nog een beetje extra op mooi weer).

♥ Weer zwanger worden.. deze zou ik thuis even in de groep moeten gooien.

♥ Priorin capsules

♥ tijd .. ik wacht al 6 maanden, is dat niet lang genoeg?

♥ Extensions.. ik heb ooit eens, ja ik durf dit amper te typen, dreadlocks mee laten vlechten in me haar.. hierna was er geen fatsoenlijk kapsel meer over. (hier zijn ‘gelukkig’ geen foto’s van) ik ben genezen van extensions.

♥ Vitamine D

♥ Groente & fruit

♥ stress vermijden (ik hoor een vakantie aan komen zonder kinderen :o. )

♥ Mediceuticals

♥ in/ vlechten als je gaat slapen

♥ Hoofdmassage (dit doe ik wekelijks, met geweld.. GROEI HAAR.. GROEI!!!!)

♥ Lavendelshampoo

♥ Biotine

♥ spinazie

♥ magnesium

♥ olie op de hoofdhuid smeren, en dan het liefst daarna nog een tijdje op je kop hangen..

♥ Solgar skin hair and nails formula

♥ appelazijn (van Karine Jackson)

♥ Biergist

♥ Juiceplus bessen capsules

♥ B12

♥ Hair jazz (bijna gratis…. ik geloof deze echt niet, deze mensen harken het geld binnen.. kan niet anders)

♥ niet te vaak naar de kapper.

Het is echt een hele lijst geworden, en zoals hier boven aan aangegeven ga ik de meeste testen. Gewoon omdat ik het leuk vind. Ik was mijn haar al met troep vrije shampoo en gebruik nu Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Shampoo. Een vriendin van mij doet nu de curly girl methode en gebruikt daarvoor deze shampoo, ze vind hem fantastisch. Maar voor iemand die nog stijler haar heeft dan een paard is dit geen succes, dus ik zoek een andere, maar wel betaalbaar want ik ben een blijf een gekte tatta.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan dit lijstje.

Hieronder nog een kleine herinnering aan mijn oh zo mooie lange lokken.. weg klikken mag (en super lief trouwens alle mensen die reageren dat ze dit mooier vinden.. (liegen mag niet, haha grapje!) maar voor mij mag het wel iets langer..

Beetje dronken misschien..
Dag haar..
New hair.. new… hahahah laat maar!
Share:

2 Reacties

 1. Eva
  april 4, 2019 / 9:12 pm

  Je bent prachtig!

  • youngmommylisa
   Auteur
   mei 8, 2019 / 12:38 pm

   super lief dit! dankje <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.