Want wij hebben een Sibirische huidje

Lieve lezers,

Het zal je vast niet zijn ontgaan maar mijn gezin; inclusief ik zelf hebben een erg lichte huid. Wij zijn van die mensen die licht geven in het donker. De opmerkingen over ‘melkflessen’ zijn voor ons bedacht. Wij worden rood van 5 minuten zon en zijn niks gewend.

Nee geen grapje. Ik ging een tijdje met enige regelmaat onder de zonnebank, voor bruinen voor de vakantie. Ja toen had ik daar nog alle tijd voor. Ik ging met een vriendin zonnen en alleen de lichtste en een na lichtste waren vrij.. ik was mans en zij ik ga wel 20 min. voor de ene lichtste.. het resultaat

Ja geen grapje, mijn huid is echt een poesje.

Je begrijpt vast wel dat ik veel waarde hecht aan een goede zonnebrand. Ik smeer in het begin altijd met zonnefactor 30 en aan het einde van de vakantie durf ik af te zakken naar zonnefactor 15/ 20.

Ik heb, jawel, zonneallergie dus smeer echt niet zomaar alles. Ik heb mijn vriend zijn zonnebrand geprobeerd, hij zweert bij het merk dus kochten we het ook voor Hanna. Ongelofelijk.. wat een troep! ik en Hanna liepen de hele dag te janken door de ‘kindvriendelijke’ zonnebrand die niet prikt.. ja weg gooiden die bende.

Ik wil een zonnebrand die me niet tegen staat, en het liefst een waar ik mijn kindjes ook mee in kan smeren. Net zo makkelijk. Niet 6 tubes mee slepen.

Ik heb al eens eerder verteld dat ik fan ben van Drs. Leenarts. Maar oprecht fan ben. Toen Hanna de waterpokken kreeg en ik begon te smeren/ stippelen met de verkoelende lotion van Drs. Leenarts waren de waterpokken binnen 24 uur niet meer vuurrood.

Goed ik wijk af, Drs. Leenarts is dermatoloog en maakt echt goede producten. Producten die doen wat ze beloven, zonder poespas en best wel belangrijk al zeg ik het zelf, betaalbare producten.

De zonnebrand is beschikt over het internationale ‘Allergy Certified’ keurmerk, voor mij is dit echt ontzettend fijn. Want zonnebrand die geschikt is voor zonneallergie is erg duur. De zonnebrand beschikt over verantwoorde zonnefilters, geen nanodeeltjes of oxybenzon. Ja dit zegt mij dus echt helemaal niks.. maar goed er zullen mensen zijn die hier gelukkig van worden, en dus ik ook!

De zonnebrand is er in verschillende maten. Wat ook weer top is, zo past er altijd wel een in je handtas. Ook fijn als je een keer niet met de luiertas op pad hoeft..

De zonnebrand smeert fijn, prikt bij mij niet en Hanna, Joep en ik zelf waren niet verbrand, daar doen we het voor toch?

Leuk feitje wist je dat Factor 30 beschermt voor 97% en factor 50 voor 98%. Belangrijker is dik genoeg en vaak genoeg te smeren! 

Liefs Lisa.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.