Wat geef je een prinses

Lieve lezers,

Mijn lieve Hanna is afgelopen maandag de 24e 3 jaar jong geworden. Voor wie mij volgt op Instagram weet dat ik haar wel vaker diva of prinses noem.. dit is puur gebaseerd op haar gedrag. En ohja omdat papa graag mee werkt aan het creƫren van een heuse prinses.

Toen haar verjaardag steeds dichterbij kwam en wij nog steeds niet hadden bedacht wat haar te geven kreeg ik een kleine paniek aanval. Aan oma had zij zelf al een baby Born gevraagd.. ja echt, dus dat viel af! Een fiets? Ja leuk, maar dat gaven we vorig jaar ook al.

Gouden oorbellen leken mij schitterend, ze heeft ooit eens gouden oorbellen in gehad van mijn moeder, kleine knopjes, het stond haar zo goed.. tja als een echte prinses.. tot dat deze koningin de prijs zag. Hartverzakking. Niet dat ik het niet over heb voor haar, maar gouden oorbellen vind zij echt niet zo leuk als dat ik het vind.

Een vriendin van Hanna werd iets eerder al 3 jaar een kreeg een te gekke camera van Vtech voor haar verjaardag. De kidizoom. Die moesten wij ook. Maar er ontbrak nog wat.. Hanna kreeg nog een cadeau.. eentje die ik misschien nog wel leuker vind dan haar, en stiekem zelf gebruik als zij in bed ligt.. ja echt waar.. een microfoon.. nee niet alleen een microfoon nee een heuse superstar microfoon! Maar huh die is toch pas voor kindjes vanaf 3 jaar? Fuck it! Dit ding is fantastisch! Hele dag word ik verblijd met katten gejank!

“Iedereen naar het podium komen”.. mini Madonna treedt de hele dag op! Ik sluit mijn telefoon aan.. waannntt ja dat kan! Hoe tof is dat! En ze zingt al haar Vaiana liedjes mee! Buiten gebruiken wij het als versterker van onze telefoon.. win win situatie. En wanneer iedereen in bed ligt klim ik op tafel en zing de sterren van de hemel.. agh ja ik doe in ieder geval mijn best.

Je kan het gezang/ katten gejank opnemen en later nog eens van genieten.. beter word het niet! Ik vind het echt te gek!

Om nog even terug te komen op die oorbellen.. we gaven Hanna ook schoenen.. ze moest nieuwe hebben en dit was het moment.. ze kreeg de doos.. “ooh wauw”! Ze had echt geen idee wat ze er mee moest, dus ik deed de doos maar open voor haar! En ze lachte en zei “schoenen”.. precies zoals ik dus al zei.. prinses!

Tevens kreeg Hanna dus die camera.. ik lach me een scheur in me broek! Elke dag komt ze aangelopen met dat ding en maakt echt foto’s van de meest onzin dingen.. haar pop, haar schaduw, haar rekening echt van alles! En fijn idee, als ze hem laat vallen dan doet hij het nog.. ja dat heeft Joep al even uitgetest!

Zeker aan aanrader! Beide..

Liefs, Lisa

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.