Over op een nieuwe koers+ kappers bezoek

Lieve lezers,

Ik vond het tijd worden voor verandering. Vaak probeer ik boeiende blogs te schrijven. Waar mee ik andere kan helpen.. of een inzicht kan geven, of wat dan ook.

Ik schrijf eigenlijk bijna nooit meer, gewoon omdat ik het leuk vind. Dit mis ik!

Dus ik gooi het lekker over een andere boeg. Om te beginnen;

Vandaag zijn we met Joep voor het eerst naar de kapper geweest.. dit vind ik bijzonder! Een heuse mijlpaal.

Ik bedoel met Hanna is een kapper niet echt nodig. We hebben haar met 1 jaar kaal geschoren en tja verder schiet het nog niet echt op.. me moeder heeft het twee keer op de zelfde lengte geknipt maar dat is zo gedaan.

Mijn moeder heeft ook Joep wel een keer eerder geknipt, maar dat is toch anders.. gewoon door oma in vertrouwde omgeving in zijn eet stoel. Maar nu werd hij nadat papa werd geknipt ook geknipt.

Ging hartstikke goed.. zou je denken hé.. maar dan is het toch geen leuke blog?

Dus nee het ging helemaal niet goed haha! Meneer heeft alles bij elkaar gegild! Hij probeerde in papa te kruipen.. en als het aan hem lag ging hij met een half geknipt kapsel gillend de deur uit.

Zijn zijkanten opgeschoren, maar eerlijk, wat een knap ventje! Hij oogt een stukje ouder maar ook veel aandoenlijker.. heerlijk. Ik genoot hiervan.. behalve toen papa werd geknipt en ik de hele tijd achter hem aan kon rennen.. daarna naar de sportschool met een halve Joep in me broek verweven maar hey dat hoort erbij.

Hoe was de eerste kappers ervaring van jou kindje?

Liefs Lisa,

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.