Mijn absolute favoriet!

Lieve lezers,

Ik schrijf niet vaak blogs over producten en ik schrijf al helemaal niet als ik ergens niet achter sta.

Maar wanneer ik oprecht een groot fan ergens van ben, vind ik het de moeite waard om dit te delen.

Ik heb al eens eerder verteld dat ik sfeer bij de producten van dokter leenarts.. zo kreeg Hanna en Joep luieruitslag, ik smeerde met babybillen zalf. Hanna kreeg de waterpokken, ik smeerde met de verkoelende lotion van dokter leenarts (dikke tip dit product!!!!). De hele zomer smeerde wij ons in met de zonnebrand en after sun van dokter leenarts. Ik verbrande mijn been en smeerde met de herstellende bodycreme, die ik trouwens kocht in het ziekenhuis. En mijn lippen zijn super zacht met de lipcare+ balsem. Heel fijn, geen velletjes wanneer je lippen uitdrogen door dit weer..

Het viel mij op dat er een hele plank was ingericht met de producten van dokter leenarts. Dit geeft mij al een goed gevoel, want als een ziekenhuis er achter staat.. moet het wel goed zijn!

Sinds kort gebruik ik een, voor mij nieuw product.. de dag en nacht crème van dokter leenarts! Ik heb fases waarin ik een dag crème gebruik en eerlijk, ik vergeet het vaak ook op te smeren.

Maar sinds ik rimpel crème gebruik, want ja van kinderen krijg je rimpels, gooi ik hier een goede dag en nacht crème overheen.

En je raad het al, ik ben zeer te spreken over de dag en nacht crème van mijn grote vriendin; dokter leenarts.

Wat ik echt schijt irritant vind is als een dag crème de hele dag vet aan voelt.. en dat je het ziet stralen van je gezicht af. Nou goed nieuws, deze dag crème trekt snel in! En beschikt over een zonnefactor van 25. Wat erg handig is als je vergeet in te smeren.. zoals ik.

Drs Leenarts Dag & Nachtcrème is een parfumvrije gezichtscrème zonder alcohol of parabenen of andere allergenen en daarom erkend met het internationale Allergy Certified keurmerk.

En net zoals alle andere producten van dokter leenarts is ook de dag en Nachtcrème vegan en dierproefvrij.

Beide crèmes zitten in een pompje verpakt, super handig! Niet met je dikke vingers in een veel te klein bakje wroeten. Top dus!

Al deze producten zijn gewoon te koop bij de Etos, waar ze ook handige ‘mini’s hebben.. voor als je het eerst wil proberen. Geldt alleen weer niet voor de dag en nachtcrème.

Heb jij wel eens producten van dokter leenarts geprobeerd? Zo ja, ben je net zo tevreden als ik? Laat het me weten, vind ik leuk!

En ik heb nog goed nieuws! Ik mag €25 shoptegoed bij dokter Leenarts weggeven! Wat moet je hier voor doen?

♥ Volg mij en dokter Leenarts op instagram

♥ Tag een vriendin, jullie maken beide kans op €25,- shoptegoed!

♥ Er word wel gecontroleerd of jullie beide dokter leenarts en mij volgen!

De winnaar maak ik bekend op 9 oktober, want dan ben ik jarig 😉

Liefs Lisa.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.