Liefde op het eerste gezicht

Lieve lezers,

Ik geloof in liefde op het eerste gezicht en soms betreft dat meerdere gezichten tegelijk.

Dat ik enorm naïef was een paar jaar terug.. dat kan ik niet ontkennen. Verliefd op een jongen die me koe noemde.. tja ik zou nu willen zeggen dat hij wel heel lief was.. maar dat past niet echt in de zelfde zin. Hij gaf mij aandacht en kon een echte charmeur zijn. Ja aandacht.. ik was gek op aandacht. Daarom denk ik ook dat ik geloof in liefde op het eerste gezicht.

Maar goed dat is niet wat ik wil vertellen. Ik wil je vertellen hoe ik mijn vriend, mijn liefde van mijn leven heb leren kennen. Heb je de popcorn al gepakt? Hier komt het..

We hadden allebei tegelijk onze diploma uitreiking van school. Voor deze dag had ik hem nog nooit gezien. Ik zag hem staan, en was direct onder de indruk.. ONDER DE INDRUK.. wat zeg ik.. ik bedoel VERLIEFD! Een grote jongen, met een vriendelijke uitstraling, ja hoor echt genieten dat knappe koppie. Goed hij stond voor een groep jongens en had.. zoals het eruit zag.. de grootste verhalen! Hij viel op. En ik viel hem op. Maar verder dan lachen naar elkaar kwam het niet.

Dus echt niet dat ik hem ging aanspreken, daar heb ik eerst 4 borrels voor nodig! Tijdens de diploma uitreiking werd zijn naam omgeroepen.. ik had mijn moeder ondertussen goed geïnstrueerd dat als zijn naam werd opgeroepen zij die goed moest onthouden.

Ik kan altijd reken op mijn moeder, zo ook nu!

Oké ik had zijn naam, en nu? Ik ging hem zoeken op Facebook, ja als een echte stalker. Ik had hem al snel gevonden en zag geen foto’s met een vriendin! YES.. oke f*ck it.. ik voeg hem gewoon toe, wat heb ik te verliezen?!

Niet veel later accepteerde hij mij op Facebook, gelukkig herkende hij mij op de foto’s en vervolgens gingen we berichten sturen naar elkaar. 06 nummers werden uitgewisseld en elke dag spraken we elkaar wel.

Het verbaasde mij dan ook dat ik er na twee weken achter kwam dat hij een vriendin had. Wat een sukkel.. misschien had ik de vraag eerder moeten stellen.. maar hij kon het mij ook eerder vertellen.

Goed ik zou nu willen zeggen dat ik direct het contact verbroken had.. maar dat is niet zo! Ik was onder de indruk van deze jongen, zijn verhalen, zijn uiterlijk en zijn gevoel voor humor.

We besloten toch een keer te gaan afspreken.. en ondanks dat de click er zeker was, besloot ik in de auto naar huis dat dit hem niet ging worden! Once a cheater always a cheater.

Al snel hierna kreeg ik een vriend.. ja jongens ik kan dit verhaal niet mooier maken dan het is.. deze had ik nog ergens achter de hand.. (grapje).

Joost liet ik weten dat het niks ging worden, ik laat scheten, ik laat boeren, en ik ben onwijs jaloers.. ja geen leugen.. maar daar is hij nu inmiddels wel achter ;).

Maanden verstreken en het contact bleef. Maar meer als een beste vriend! Mijn ellende van de dag deelde ik met joost. Mijn vriend die vanaf het begin van onze relatie al op uitzending was besloot geen relatie meer te willen hebben met zijn telefoon en hield het voor gezien. 10 dagen later dacht hij hier weer anders over maar ik was.. uiteraard.. allang al weer verder gegaan met mijn leven.

Goed allebei onze ‘relaties’ (mag je het zo wel noemen?) kwamen tot een einde.. kwam dat even goed uit! We gingen gelijk daten.. sterker nog, we waren niet meer bij elkaar weg te slaan! Hij had een eigen.. uhm studiootje.. en wat begon met een klein hoekje in zijn kleding kast bereide zich uit tot twee kledingkasten voor onze kinderen haha ;).

En we leefde nog lang en gelukkig. Ja het is een bijzonder verhaal.. dat besef ik. Maar goed het is wel goed uitgepakt.

Liefs Lisa.

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.